Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Φέρες 29/07/2012
   Συνάδελφε κυνηγέ,
Σε λίγες μέρες ξεκινά η καινούργια κυνηγετική περίοδος η οποία δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη αλλά όπως φαίνεται θα είναι καθοριστική για το μέλλον της αγαπημένης μας δραστηριότητας, καθώς, παρά τις αλλαγές της πολιτικής ηγεσίας, οι αντικυνηγετικές Μ.Κ.Ο. που ρίζωσαν για τα καλά στο ΥΠΕΚΑ, καταβάλλουν ακούραστες προσπάθειες για τον περιορισμό του κυνηγιού.
   Ταυτόχρονα δεχόμαστε ασταμάτητες επιθέσεις από τάχα «φιλοζωικές» και δήθεν «οικολογικές» οργανώσεις αλλά και από μεμονωμένους πολίτες που προσπαθούν, μεταχειριζόμενοι δικολαβίστικα κόλπα, κατασυκοφαντώντας τους κυνηγούς στην κοινωνία και πιέζοντας τους πολιτικούς, να πετύχουν την απαγόρευση του κυνηγιού.
   Η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε σε όλους αυτούς, η μόνη άμυνα που έχουμε να αντιτάξουμε, είναι η συσπείρωσή μας  γύρω από τους Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες, τη Συνομοσπονδία μας, η προβολή των έργων και των δράσεών μας έτσι που τα σωματεία μας να αποκτήσουν δύναμη και να μπορέσουν να πιέσουν αυτούς που αποφασίζουν για ‘μας χωρίς εμάς, προς την αντίθετη κατεύθυνση απ’αυτή των ψευδοοικολόγων.

   Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, προσπαθεί, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, να κάνει τον σύλλογο κάτι περισσότερο από το «μαγαζάκι» που εκδίδει την άδειά σου και που το θυμόμαστε μόνο τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, όταν έρχεται η ώρα της θεώρησής της.
   Όση όρεξη κι αν έχουμε όμως, δεν μπορούμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή, τις προτάσεις τις υποδείξεις σου. Θέλουμε ν’ακούσουμε τις θέσεις, τη γνώμη, τα τυχόντα παράπονα, ακόμα και την γκρίνια σου αν υπάρχει και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις.
 Πρέπει να ξέρουμε τι θέλεις, για να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε για όλους μας. Πρέπει να γνωρίζουμε τι σου αρέσει, για να δώσουμε έμφαση, τι δεν σου αρέσει για να το διορθώσουμε.
Ακόμη θεωρούμε υποχρέωσή μας να σε ενημερώσουμε για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον κυνηγετικό χώρο, γιατί ο ενημερωμένος κυνηγός έχει δύναμη και δεν μπορεί κανείς να τον πιάσει κορόιδο

   Την Τετάρτη 8 Αυγούστου στις οκτώ το βράδυ. θα μαζευτούμε στο αμφιθέατρο, που ευγενικά μας παραχωρεί η Δημαρχία, σε μια έκτακτη Γενική συνέλευση με σκοπό, εκτός από όλα τα παραπάνω,  να ξεκινήσουμε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας των μελών με το Σύλλογο.
   Θεωρούμε την συμμετοχή σου όχι απλά σημαντική αλλά απαραίτητη και παρακαλούμε για την παρουσία σου
   Με τις καλύτερες ευχές μας για τη νέα κυνηγετική περίοδο, 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου